Bærekraft

Gjenbrukbare vannflasker er betydelig mindre belastende for miljøet sammenlignet med engangsflasker. Ved å velge en gjenbruksflaske bidrar du aktivt til å redusere avfall og dermed den negative innvirkningen på planeten vår. Aquafigure-flasker overgår den tradisjonelle funksjonaliteten til en gjenbruksflaske takket være våre innovative utskiftbare Tags som er laget for å holde flasken visuelt relevant og attraktiv i lang tid.

Aquafigure-flasken er laget i Tritan™ siden dette krever mindre energi ved produksjon samt forårsaker lavere karbonutslipp sammenlignet med metall eller glass.

Aquafigure-Tag'ene er laget med 30% resirkulert plast, samtidig som de er godkjent for næringsmiddelkontakt. Tag'ene er 100% polyester, som betyr at de kan resirkuleres som PET ved endt levetid.

Vi jobber kontinuerlig med å benytte de mest bærekraftige produksjons- og materialalternativene og vil snart implementere 50% resirkulert plastmateriale i flaskene, uten at det går på bekostning av kvalitet eller utseende.

aquafigure sustainability